Despre noi

masina_scrisafter

Atunci și acum

IstoricIstoria firmei ASCO se întinde înainte de anii ’90, când traducerile se făceau pe o mașina de scris. În prezent echipa ASCO asigură servicii de traducere pentru clienți de pe mai multe continente de sute de mii de Euro anual cu cele mai moderne tehnologii de traducere asistată

Atunci și acum

masina_scrisafter

IstoricIstoria firmei ASCO se întinde înainte de anii ’90, când traducerile se făceau pe o mașina de scris. În prezent echipa ASCO asigură servicii de traducere pentru clienți de pe mai multe continente de sute de mii de Euro anual cu cele mai moderne tehnologii de traducere asistată

Profil


Fondată în 1990 și situată în Brașov, ASCO INTERNATIONAL este o firmă specializată în traduceri și interpretare, care oferă o gamă largă de servicii de localizare în nenumărate limbi, pentru prestatorii de servicii de traduceri.

Misiunea noastră este să facem o diferență pe piața românească prin excelența serviciilor noastre și prin standardele impecabile de calitate, care definesc rezultatele noastre finale.

Dovada atingerii acestui scop sunt longevitatea pe piață (30 de ani), experiența acumulată și portofoliul de zeci de mii de clienți mulțumiți, care ne recomandă.

Secretul excelenței în aceste servicii este experiența și lucrul în echipă. Pentru a atinge și adesea a depăși standardele de calitate, am selecționat mereu cu mare grijă echipa, incluzând lingviști și specialiști în diverse domenii, precum și manageri de proiect.

Calitate


Nici n-o să vă dați seama că e o traducere®

• Un manager de proiect alocat coordonează fiecare proiect, repartizând fiecare traducere celui mai potrivit specialist, totodată urmărind realizarea la termen a tuturor etapelor.
• Specialiștii pe domenii sunt traducători autorizați, evaluați cu strictețe printr-un set de teste dezvoltat în cadrul firmei.
• Traducătorii efectuează operațiuni complexe de tehnoredactare, pentru a realiza un document conform cu originalul – de la documente cu text simplu la cele mai sofisticate formate de prezentare grafică.
• Totodată textul este revizuit și verificat de un traducător senior, pentru a face toate adaptările legate de semnificație, terminologie, stil, gramatică, ortografie, punctuație și dactilografiere.
• Politica firmei prevede o verificare finală înaintea livrării. Pentru trasabilitate, proiectele se arhivează.
• Întregul proces se desfășoară în condiții de confidențialitate și conformitate cu RGPD.

IT


Profil hardware

Hardware
• Firewall și router hardware conectat la multipli furnizori de servicii de internet (ISP).
Soluție Wi-Fi de clasă Enterprise: sistem mesh, actualizări automate automatic firmware, rețele separate pentru echipamente Wi-Fi interne/publice.
Servere virtuale pentru autentificare centralizată, e-mail-uri, VoIP și partajare de fișiere.
Soluție Cloud conformă cu cerințele RGPD pentru stocare de fișiere cu sincronizare de pe platforme multiple.
14 stații de lucru cu două monitoare, SSD, 8GB RAM și procesoare Quad Core.
Securitate fizică
• Sistem de control acces pe bază de card de acces pentru angajați și parteneri.

Managementul de risc
• Backup automat off-site.
Documentație scrisă pentru întreaga rețea IT.

Conformitate RGPD
Documente legale semnate cu toți angajații și partenerii.
• Politică avansată de Securitate IT – măsuri similare cu cele aplicate în sistemul bancar sub-contractorilor

Profil software 
Cerere Ofertă
Română