AFIT
EUATC
 
Peste 30 de ani de excelență în traducere și interpretare pentru mii de firme românești, străine și multinaționale, și zeci de mii de clienți persoane fizice.
AFIT
EUATC
 
Peste 30 de ani de excelență în traducere și interpretare pentru mii de firme românești, străine și multinaționale, și zeci de mii de clienți persoane fizice.
parallax background

Servicii

Servicii de traducere și interpretare

Indiferent de nevoile dvs., de la documente, corespondență, manuale, proceduri, până la conținut de marketing, pagini de internet, prezentări și conferințe, vă putem oferi servicii integrate.

30

ani activitate
firmă
50+

ani experiență
traducători
20+

combinații de
limbi
25+

mii de clienți
firme și persoane
120+

milioane de
cuvinte traduse

Calitatea
noastra

Experienta genereaza calitatea

• Un manager de proiect alocat coordoneaza fiecare proiect, reprezentand fiecare traducere celui mai potrivit specialist, totodata urmarind realizarea la termen a tuturor etapelor.

• Specialistii pe domenii sunt traducatori autorizati, evaluati cu strictete printr-un set de teste dezvoltat in cadrul firmei.

• Traducatorii efectueaza operatiuni complexe de tehnoredactare, pentru a realiza un document conform cu originalul - de la documente cu text simplu la cele mai sofisticate formate de prezentare grafica.

• Textul este revizuit si verificat de un traducator senior, pentru a face toate adaptarile legate de semnificatie, terminologie, stil, gramatica, ortografie, punctuatie si dactilografiere.

• Politica firmei prevede o verificare finala inaintea livrarii. Pentru trasabilitate, proiectele se arhiveaza.

• Intregul proces se desfasoara in conditii de confidentialitate si conformitate cu RGPD.
parallax background

Prioritatile
dvs.

Ce prioritati aveti?

CALITATE - Oferim doar traduceri cu revizie de catre un al doilea traducator.
(Despre calitate / Vreau termen si pret)

 
TERMEN Termenul standard este de 2-3 zile lucratoare, dar putem efectua si traduceri in regim de urgenta.
(Va sunam noi / Va facem o oferta)

 
PRET Pretul se stabileste in functie de limba, dificultatea si lungimea textului, prin cerere de oferta personalizata.
 

traduceri brasov traduceri medicale traducere notar interpretare traduceri ieftine traduceri autorizate apostile servicii de traducere PST apostile traduceri urgente conferinte firma de traduceri traduceri engleza Multiterm traducere asistata traduceri de specialitate traduceri juridice acte traduceri ISO 17100 trados traduceri online traduceri tehnice traduceri de calitate urgente traduceri legalizate agentie de traduceri memo-q traducator autorizat traducere site traduceri profesionale traduceri franceza interpret conferinta traducere simultana subtitrare filme preturi traduceri  traduceri telefon post-editare traducere revizie apostilare traduceri terminologie traduceri acuratete traduceri  formare traducatori traduceri carti acte auto  traduceri germana traduceri notariale legalizare traduceri practica traduceri localizare asociatie traduceri prestari servicii de traducere 7430 activitati de traducere scrisa si orala traduceri marketing

Cerere Ofertă
Română